Hemoroizi si Fisuri Anale   Home      Harta locatie      Contact
  Despre Proctosanis - Fisuri Anale si HemoroiziCe tratam? - Hemoroizi si Fisuri AnaleTehnologie - Fisuri Anale si HemoroiziEditorial Hemoroizi si Fisuri AnaleConsultatii Fisuri Anale si HemoroiziInterviuri Fisuri Anale si HemoroiziMetoda Hal Rar - Hemoroizi
CEA MAI PERFORMANTĂ TEHNOLOGIE

CLINICA PROCTOSANIS a aparut din dorinta unor medici ieseni de a oferi pacientilor din tara noastra servicii medicale la cele mai inalte standarde europene.

La CLINICA PROCTOSANIS veti fi ingrijiti de medici specialisti si primari chirurgi cu supraspecializare in proctologie la clinici din Viena care va vor pune la dispozitie cea mai moderna si eficienta tehnica in terapia hemoroizilor din Europa.

 

Sistemul HAL-RAR
*este dotat cu un proctoscop cu efect Doppler si sursa de lumina integrata;

*localizeaza rapid si cu precizie ramurile arterei hemoroidale; 

*utilizarea sa nu este traumatizanta (nu implica taierea sau distrugerea tesuturilor);

*este sigur atat pentru pacient cat si pentru chirurg;

*cu ajutorul acestuia sunt tratati si vindecati hemoroizii de grad II-IV.

 

 

 

 Videorectoscop

Diagnosticarea corecta a afectiunilor proctologice necesita nu numai apelarea la serviciile unui medic specialist, ci si utilizarea unei aparaturi profesioniste. Videorectoscopul este unul din aparatele ce nu pot lipsi din dotarea unei clinici de proctologie.

Videorectoscopul din dotarea clinicii Proctosanis este produs de Sometech, companie cu experienta in constructia de echipamente medicale pentru diagnosticare si tratament. Sistemul de rectoscopie este un sistem inovativ pentru captarea imaginilor la un inalt nivel de calitate, existand posibilitatea de dimensionare a imaginii astfel incat sa permita diagnosticarea cat mai precisa.

 

 

Sistem sterilizare
                                      

Sistemul de sterilizare al instrumentarului reprezinta o conditie sine qua non a existentei unei clinice proctologice profesioniste. De aceea, Proctosanis a apelat la profesionismul unei companii cu renume in productia de aparatura medicala.
Sistemul de sterilizare Vitale 21 este proiectat in concordanta cu standardele inalte de sterilizare si dezinfectare a instrumentarului medical folosit, impuse la nivel international.

 

 

 

Monitor de functii vitale

 
Monitorul de functii vitale este un monitor portabil, cu design modern si greutate mica si este destinat pentru masurarea si monitorizarea functiilor vitale ale organismului uman (oximetrie, presiune arteriala noninvaziva, EKG pe trei canale, ritm cardiac, temperatura centrala). Aceste monitoare nu trebuie sa lipseasca din niciun cabinet particular, clinica, spital, centre de asistenta medicala, camere de garda etc.

GLOSAR TERMENI Hemoroizidilatatii varicoase ale venelor mucoasei rectului si anusului. Denumirea de hemoroizi provine din... citeste mai mult Fisuri analeulceratii alungite si superficiale, fisurile anale sunt in general foarte dureroase - localizate... citeste mai mult Fistula perianalaorificiu punctiform situat in vecinatatea anusului care se continua cu un traiect sau conduct si... citeste mai mult Cancer colo-rectaltumora maligna cu punct de plecare, cel mai frecvent, din glandele mucoasei colorectale care... citeste mai mult
Hosting si inregistrare domenii