Hemoroizi si Fisuri Anale   Home      Harta locatie      Contact
  Despre Proctosanis - Fisuri Anale si HemoroiziCe tratam? - Hemoroizi si Fisuri AnaleTehnologie - Fisuri Anale si HemoroiziEditorial Hemoroizi si Fisuri AnaleConsultatii Fisuri Anale si HemoroiziInterviuri Fisuri Anale si HemoroiziMetoda Hal Rar - Hemoroizi
INTERVIURI
DV, 48 de ani, casnică

             Când am aflat de această boală hemoroidală pe care o am, am venit direct la Poctosanis la recomandarea unei rude apropiate.

             Acum, că a trecut ceva timp de la operaţie, mai bine de un an, nu am nici un fel de probleme, nu am dureri sau sângerări şi mă simt foarte bine. Sunt foarte mulţumită de felul cum am fost tratată, de personalul clinicii şi mai ales de domnul doctor. Dupa operaţie mi-am reluat activitatea chiar de a doua zi fără nici un fel de problemă, mai ales că era în perioada de dinaintea Crăciunului şi era foarte multă treabă de făcut. Eu fiind de la ţară fac toată ziua treabă prin curte, casă şi nu am nici un fel de dureri sau vreun disconfort. Cunosc mai multe persoane cu hemoroizi şi v-am recomandat cu drag, dar fiind de la ţară le este mai greu să strângă banii necesari pentru operaţie.

ALTE INTERVIURI

AL, 48 de ani, funcţionar

DV, 48 de ani, casnică

AC, 45 de ani, agent de pază

S.L., 35 de ani, functionar

IP, 44 de ani, pacient, şofer de autobuz

TM, 47 de ani, sofer taxi

Hosting si inregistrare domenii