Hemoroizi si Fisuri Anale   Home      Harta locatie      Contact
  Despre Proctosanis - Fisuri Anale si HemoroiziCe tratam? - Hemoroizi si Fisuri AnaleTehnologie - Fisuri Anale si HemoroiziEditorial Hemoroizi si Fisuri AnaleConsultatii Fisuri Anale si HemoroiziInterviuri Fisuri Anale si HemoroiziMetoda Hal Rar - Hemoroizi
PROCTOSANIS SAU FĂRĂ DURERE!

Disconfortul resimtit in zona rectala constituie un subiect si o problema delicata.
Fiind o zona sensibila a corpului uman, implicatiile pot fi destul de dureroase pentru persoana afectata, insa din diverse motive (jena, teama de verdictul medicului) se amana sau chiar evita complet consultarea unui specialist in domeniu, ceea ce este o greseala!

In urma a numeroase studii s-a dovedit ca apelarea la un medic specialist in primele momente ale semnalarii simptomelor a reprezentat cea mai buna solutie deoarece o data cu trecerea timpului afectiunea se agraveaza, iar interventia pe cale chirurgicala devine iminenta.

 

Recurgerea la metode chirurgicale poate fi evitata daca este consultat un medic in primele stadii ale bolii!

 

Clinica Proctosanis a aparut din dorinta unor medici ieseni de a oferi pacientilor din tara noastra servicii medicale la cele mai inalte standarde europene.

 

 

 

La Clinica Proctosanis veti fi ingrijiti de medici specialisti si primari chirurgi cu supraspecializare in proctologie la clinici din Viena care va vor pune la dispozitie cea mai moderna si eficienta tehnica in terapia hemoroizilor din Europa.

CEA MAI NOUĂ TEHNOLOGIE

 Chirurgul japonez Morinaga a descoperit si perfectionat in anul 1993 o noua metoda de tratare a problemelor cauzate de hemoroizi ce nu implica durere si care este extrem de eficienta in inlaturarea acestora. Metoda HAL implica utilizarea de catre medic a sistemului HAL – RAR pentru tratarea hemoroizilor.

Incepand cu anul 2000 Agency for Medical Inovations, firma austriaca de renume, a pus la punct o tehnologie de varf (HAL-RAR) prin care metoda doctorului Morinaga este accesibila acum milioanelor de pacienti afectati de hemoroizi din intreaga lume.

citeste mai mult


EDITORIAL

Tratament hemoroizi

      Desi veche decand lumea boala hemoroidala si-a gasit leacul abia in zilele noastre. Cu ajutorul aparaturii de ultima ora medicii ieseni de la CLINICA PROCTOSANIS reusesc performanta de a vindeca hemoroizi. Mai exact, sunt rezolvati in totalitate hemoroizii de gradul doi, iar pentru cei de grad trei si patru exista un risc de recidiva sub 5%. Ne bazam pe...
citeste mai mult

Hosting si inregistrare domenii